Mae in de Eijsder Beemden

 b8b2689 bew v2 VierkanAfgelopen zaterdag tussen de bedrijven door naar de Eijsder Beemden, want Mae mijn dochter wilde graag een nieuwe profielfoto en ik moest die maken. De zon scheen, maar de voorspelling was dat het ging regenen. Helaas waaide het wat harder dan ik gewild had.

Van te voren hadden we besproken welke foto's

het moesten worden.

Daar aangekomen meteen een leuk plekje uitgekozen en aan de slag gegaan. Veel hoefde ik aan Mae niet te zeggen, want ze ging zelf in allerlei poses staan. Een echtpaar dat, in de buurt zat te zonnen in een paar meegenomen stoelen met de verrekijker ernaast begon tegen ons te praten. Ze konden het natuurlijk heel goed volgen en gaven positief commentaar. 

Er kwam weer een hele hele zwerm Canadese Ganzen aan vliegen, maar daar moest ik dan maar een ander keertje voor terugkomen. We hadden helaas maar heel weinig tijd. 

Klik HIER voor alle foto's van de fotoshoot van Mae in De Eijsder Beemden.