Mae tussen het Koolzaad

b8b4875 bew VierkantEr zijn veel koolzaadvelden in de buurt en die wilde ik nog eens vastleggen. Omdat ik de laatste tijd veel intesse heb voor portretfotografie vond ik het een leuk idee om dit te combineren met het Koolzaad en heb ik aan mijn dochter Mae gevraagd of ze mijn model wilde zijn. Dat wilde ze meteen,

dus we hebben gewacht op een dag dat de zon scheen en Mae weinig huiswerk had.

Een veld uitgekozen waar de zon het gunstigst stond en begonnen. Time flies when you have fun dus we stopten toen we een hele donkere wolk zagen aankomen. We hadden genoeg foto's gemaakt dus meteen alles opgeruimd en naar huis gegaan.

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

Klik HIER voor alle foto's van de fotoshoot van Mae tussen het Koolzaad samen met andere foto's van Mae en andere tieners.