Mae Herfstshoot 2

 b8b6309 bew VierkanVandaag zouden we deel 2 maken van de herstshoot. Omdat we vorige keer niet al onze ideeën hadden kunnen uitwerken heb ik gezocht naar een geschikte locatie daarvoor. Deze had ik gevonden in het historische park van Kasteel Eijsden. Aangezien dit is aangelegd rond 1900 zijn daar veel mooie en

oude bomen te vinden.

Ook is daar een laan met aan weerszijden 2 rijen Lindenbomen welke uitkomt bij de Maas. Een heel mooi gezicht. Hier waren pas gele bladeren gevallen en leende zich hierdoor uitstekend voor een gedeelte van onze plannen voor de shoot.

Duchesne legde aan het eind van de 19e eeuw de 180 meter lange 'Charmille' aan, de huidige beukenberceau, dit is een prachtige beukenlaan waar al veel bladeren waren gevallen, ook natuurlijk heel geschikt voor onze herfstshoot.

Omdat het heel wisselvallig weer was met zeer veel regen konden we pas laat in de middag gaan. Na het gedeelte bij de beukenberceau begon het heel vlug donker te worden en moesten we de shoot afbreken. We hadden afgesproken om nog een keer terug te gaan.

Klik HIER voor alle foto's van de herfstshoot in het park van Kasteel Eijsden samen met andere foto's.