Spinnenweb met rijp

 b8b9999 bew Vierkant

Het zag er prachtig uit buiten. Het was mistig en daarbovenop had het gevroren. Nu was het wit buiten van de ruige rijp ook wel aanvriezende mist genoemd. Ik had het zelf al wel gezien maar schijnbaar moest ik er door een tante die belde op attent gemaakt worden dat er mooie plaatjes van gemaakt

konden worden.

Aan de overkant van het huis in de heg waren spinnenwebben met mist bevroren en daar scheen de zon op. Een heel mooi gezicht. Meteen de camera gepakt en geprobeerd dit vast te leggen. Het heeft weer een aantal mooie plaatjes opgeleverd.

Als ik het bovenstaande achteraf teruglees denk ik hoe kan ik een spinnenweb nu mooi vinden aangezien ik panisch ben voor de makers ervan nl de spinnen. Ik snap het zelf ook niet. Als ik zelfs maar een plaatje of een foto van een spin zie gaan mijn nekharen rechtop staan, maar een mooie witte spinnenweb vind ik dan toch mooi. Wat zit een mens toch vreemd in elkaar.

Klik HIER voor alle foto's van de spinnenwebben.