Sneeuwklokjes

 b8b1253 bew Vierkan

Het is Valentijnsdag vandaag en prachtig weer. Wat een mooi geschenk. Ik had de weersvoorspellingen al een tijdje in de gaten gehouden en had plannen voor de eerstvolgende dag dat de zon zou schijnen. Ik was al een paar keer gaan kijken naar de sneeuwklokjes en wist dat ze op

openspringen stonden. Niet helemaal eerlijk om het zo te zeggen want mijn familie was zo lief geweest en was ook een paar keer gaan kijken en hield me op de hoogte van de situatie daar.

Vandaag kwam mijn moeder me verrassen met een bloemetje voor Valentijnsdag en vertelde me dat de klokjes bloeiden. We besloten om er na het eten naartoe te gaan. Snel pakte ik alle fotoapparatuur in en gingen we samen op weg. Het was een heerlijke dag en te warm zelfs voor de winterjas.

Dus maar weer languit en plat op mijn buik op de grond gaan liggen en begonnen. Het was genieten van het heerlijke zonnetje en het buitenzijn tussen de bloemen en insekten, want ik zag waarempel ook al een paar bijen langskomen. Heerlijk. Ondertussen dat ik foto's maakte ging mijn moeder op zoek naar andere plekken waar de sneeuwklokjes bloeiden en in de zon stonden. De tijd vloog voorbij.

Omdat ik iets vergeten was van mijn fotospullen ben ik de volgende dag nog eens terug gegaan en heb toen ook nog een serie gemaakt. En nu wachten op de volgende bloeiende bloemen.

De sneeuwklokjes zijn een voorbode van de aankomende lente. Ik houd van de voorjaarsbloemen maar ook van de vooruitzichten die ze met zich meebrengen. In deze tijd van het jaar beginnen de dagen te lengen en het weer wordt beter. En we hebben de zomer nog voor ons. Wat een heerlijk vooruitzicht. Voor mij is dit de fijnste tijd van het jaar.

Klik HIER voor alle foto's van de Sneeuwklokjes.